Mijn Sponsoren

Met elk van onderstaande bedrijven heb ik de afgelopen jaren een goede relatie opgebouwd. Op deze manier kunnen we écht iets voor elkaar betekenen en is een sponsoring voor beide partijen iets waard. Meer weten over sponsormogelijkheden? Scroll down!


Wolters Vastgoedonderhoud

Wolters BV heeft zich in de afgelopen 85 jaar ontwikkelt van eenmansschildersbedrijf tot multifunctioneel onderhoudsbedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in klein- en grootschalig onderhoud. Denk hierbij aan de meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan uw woning. En meer.

Olden Makelaars!

Ze zijn u graag van dienst bij uw keuzes ten aanzien van bedrijfsoverdracht, verplaatsing, aan- en verkoop van onroerend goed (boerderijen, grond,  woningen en bouwkavels in het buitengebied). 

Advisering, bemiddeling en taxaties volgens EVS/NRVT/Validatie-normen verzorgen zij graag voor u.

Miedema Groep

 Specialist in houtbewerking en de in- en verkoop van hout-, plaat- en bouwmaterialen. We geven advies, doen bewerkingen en monteren voor diverse branches, waaronder de bouw, timmerindustrie en jachtbouw. 

PS Koeltechniek Deventer B.V. is reeds vanaf 1988 werkzaam op het gebied van koudetechniek en klimaatbeheersing en wij mogen met recht zeggen dat wij u op dit gebied vakkundig en betrouwbaar verder kunnen helpen. Het familiebedrijf telt 16 vaste, goed opgeleide enthousiaste medewerkers.

Sportverlichting.com

Hun missie is het verlichten van verenigingen. Zo dragen ze bij om clubs toekomstbestendig te maken én houden. Dat doen ze onder andere door led sportveldverlichting aan te brengen en je energiecontract te herzien op basis van onafhankelijk advies en een solide businesscase. Zij verzorgen het gehele traject, dus van eerste scan tot stekker in het contact. Je leest er alles over op hun website, maar ze komen ook graag bij je langs.

Croes Connectivity

Gecertificeerde glasvezelmontage, gespecialiseerd in communicatie, netwerkanalyses, software- en netwerken op maat en meer!

Free-Wheel

Wij begrijpen ook dat de aankoop van een nieuwe schaats of skeeler, niet over één nacht ijs gaat. Daarom heten wij u ook van harte welkom in onze winkel in Vorden voor ons persoonlijke advies, uitleg over de producten en een verse kop koffie

Design Partner Reclamestudio

DesignPartner Reclame is een allround reclamebedrijf van ontwerp tot realisatie.
Met specialiteiten zoals autoreclame, autowrapping, binnen- en buitenreclame en veel meer!

Neem snel contact met mij op om de eindeloze mogelijkheden van sponsoring te ontdekken!

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.